Op 3 december toveren we het restaurant in Orpheus om tot een stijlvolle setting voor een exclusief C-level/Bestuurders-ontbijt, waarin ontmoeting, inspiratie en gastronomisch genieten centraal staan. Sterrenchef Onno Kokmeijer – jarenlang chef van het met twee Michelinsterren bekroonde Ciel Bleu – stelt speciaal voor deze gelegenheid een uitzonderlijk ontbijt samen en zal hierbij persoonlijk aanwezig zijn.

Het menu belooft een stijlvolle ode aan de ochtend. Van het iconische gouden ei – een elegante compositie van marigold ei, aardappel en Oscietra kaviaar – tot de warme Spaanse tortilla met serranoham, tomaat en zuurdesem. En van een hartige éclair met gerookte zalm tot een zijdezachte kreeften bun met limoen en forelkuit: elk gerecht is een toonbeeld van balans, smaak en subtiliteit. Voor de zoete liefhebber is er een brioche wentelteefje met kweepeer, yuzu en ahornsiroop. Deze vijf bijzondere gerechten maken deze ochtend een heuze gastronomische beleving en geven nog meer zin om te starten met het Energieopslag Event

MENU

Spaanse tortilla

Serrano ham, Tomaat & Zuurdesem

Brioche

Wentelteef van kweepeer & yuzu, Crème fraîche & Ahornsiroop

Algemene informatie

Locatie: Orpheus, Apeldoorn
Aanvang: 07:30 uur
Tafelmoment: 08:00 uur
Toegang: Uitsluitend op uitnodiging

Wij waarderen het zeer als u aansluitend ook aanwezig bent bij het Energieopslag Event op dezelfde locatie

In samenwerking met Linthorst

Met dank aan Linthorst voor het mede mogelijk maken van deze stijlvolle start van het Energieopslag Event.

Tim Koldenhof Events staat garant voor een warme ontvangst, een strak georganiseerde productie en een sfeer waarin elke gast zich gezien voelt. Samen met Onno Kokmeijer creëren we een moment dat blijft hangen – nog voor de dag echt begonnen is. Tim Koldenhof Events is een Apeldoorns bedrijf, gespecialiseerd in het organiseren van publieks- en zakelijke evenementen, producties en conceptontwikkeling.